Meld je aan als heggenlegger

Ben jij bekend met het leggen van heggen? Of wil je de techniek aanleren en dan in jouw regio heggen gaan leggen? Dan zijn we op zoek naar jou. Meld je aan via het aanmeldformulier en we nemen contact met je op.

Ik wil heggen leggen

We starten een platform dat eigenaars van geschikte heggen in contact brengt met heggenleggers. Je kan je hier alvast registreren als je graag heggen wil gaan leggen. Je zal deel uit maken van een enthousiaste groep heggen leggers die de techniek wil aanleren, in stand houden en promoten. Via dit platform ben je altijd op de hoogte waar je bij jou in de buurt heggen kan gaan leggen.

Naast geïnteresseerde heggen leggers zoeken we professionals uit de regio zoals bijvoorbeeld landbouwers, agro-beheerders, groenwerkers, landschapsarchitecten die interesse hebben in de techniek van het heggen leggen.

Registreer je als heggen legger

Via onderstaand formulier kan je jezelf als heggenlegger registreren


Gebruiker detail [1/2]

Ervaring [2/2]

Geen ervaring
Een beetje ervaring
Veel ervaring

Ja
Nee


Ik verklaar dat mijn gegevens gebruikt mogen worden voor de interne verwerking binnen het Regionaal Landschap Lage Kempen. Mijn gegevens worden doorgegeven aan derden en kunnen op elk moment opgevraagd, aangepast of verwijderd worden, door contact op te nemen met Regionaal Landschap Lage Kempen, Grote Baan 176, 3530 Houthalen-Helchteren, info@rllk.be. Ik ga akkoord met de privacy policy, zoals vermeld op https://www.rllk.be/privacyverklaring Het Regionaal Landschap is niet verantwoordelijk voor gemaakte afspraken tussen eigenaars van heggen en heggen leggers en gebruikelijke ongevallen (schade aan personen of eigendommen) Enkel jouw naam en adres worden op het platform gezet. De overige gegevens dienen voor intern gebruik.


Toon mijn e-mailadres aan ingelogde gebruikers zodat ze mij kunnen contacteren om hun heg te leggen. Niet ingelogde gebruikers krijgen geen details te zien.