Contact

Wil je meer weten over heggen leggen of een actieve rol spelen in de verspreiding van de eeuwenoude techniek? Heb je een heg die je wil laten leggen? Neem dan zeker contact met ons op.

© Peter Guedens

Wij zoeken jou!

Ben je graag buiten bezig? 

Kan je al heggen leggen of wil je het graag leren?Wil je in jouw regio heggen gaan leggen? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken mensen die als heggen leggers de techniek van het heggen leggen wil promoten en in stand houden.

Naast geïnteresseerde vrijwilligers zoeken we professionals uit de regio zoals bijvoorbeeld landbouwers, agro-beheerders, groenwerkers, landschapsarchitecten die interesse hebben in de techniek van het heggen leggen.

Dankzij jullie inzet dragen zullen jullie actief bijdragen aan de prachtige landschappen die onze streek rijk is.

Neem zeker contact met ons op.

PARTNERS

Het Regionaal Landschap Lage Kempen wil de komende jaren samen met én in de gemeenten Bocholt, Hamont-Achel en Pelt de duizenden jaren oude, maar vergeten techniek van het leggen van heggen opnieuw bekend maken bij het brede publiek. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij Leader, een subsidieprogramma dat deel uitmaakt van het Europese Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met Gemeente Pelt, Gemeente Bocholt, Stad Hamont-Achel, Biotechnicum, Inverde, Natuurpunt (Hamont-Achel, Pelt, Bocholt), Landelijke Gilden, Lisro, Velt, Werkgroep ISIS, Tuinhiers.

Dit project wordt mogelijk gemaakt dankzij Leader, een subsidieprogramma dat deel uitmaakt van het Europese Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

© Regionale Landschappen

Contacteer ons

Regionaal Landschap Lage Kempen

Hanne Mengels

hanne.mengels@rllk.be

info@rllk.be

011/ 78 52 59

De vzw Regionaal Landschap Lage Kempen is een van de zestien Regionale Landschappen die in Vlaanderen actief zijn. We zijn gekaderd in het Vlaams natuurdecreet en worden sinds de interne staatshervorming van 2014 door de Provincie Limburg erkend en gesubsidieerd.

www.RLLK.be